Wednesday, August 10, 2011

Rant* nr 1

* rant (http://www.urbandictionary.com/define.php?term=rant) - dusmulis. Parasti garš un agresīvā tonī izklāstīts subjektīvs viedoklis.

Jaunajā skolā, izskatās, ir problēma - vadība :(
Vai arī man ir problēma...hz.

Izklāstīšu savu skatu uz šo epizodi.


  1. Pirmdienā, runājot par paveicamajiem darbiem (deklaratīvā formā) skolas direktore - Meta - piedāvāja, ka mums skolēnu istabas vajadzētu ne tikai iztīrīt un saremontēt, bet arī kaut kā izdekorēt un personalizēt. 
  2. Otrdienā, tīrot un remontējot istabas, man rodas ideja - istabiņu durvju iekšpusē uzzīmēt smaidiņus. Pat uzzīmēju 6 variantus:

  3. Parādīju mūsu vecākajai biedrei - Eglei (lietuvietei) - "You have to approve this with Meta, but i think there is no way she will approve this. They will end up sticking papers on the doors, i think."
  4. Atradu Metu, pajautāju viņai. Viņas ģīmis bija daiļrunīgs, bet atbilde bija... wait for it... "We should have a meeting tomorrow about this"
  5. Trešdiena. Pie brokastīm paceļu šo jautājumu un parādu augstāk redzamās skices. "We should not put the smiley faces. Its too mainstream. The kids should decorate the rooms themselves, we will just put papers with names of kids and some names for geographical places on the doors." Shyt. Un, kas visvairāk nogalināja, neviens neko neiebilda - visi tikai māj ar galvām :((

7 comments:

SonicFlare said...

You are stupid, and your ideas too! :D

Даже смайлик смотрит на тебя как на говно :D


По моему, тебе реально нужен source, а не managment bullshit. Если хотите помогать детям Африки, то найдите кто помогает, а не страдает куитой.

JSA said...

Tu labāk jauno adresi Nervogridam pasaki.. viņi grib tev davanu nosūtīt.. izskatas, ka ļoti noderes ciņā ar direktori. :D

Adrians said...

Paga... vispirms "mums skolēnu istabas vajadzētu [..] izdekorēt un personalizēt" un tad "kids should decorate the rooms themselves"??

Filips said...

Surik - ty, kak vsegda (pochti) prav. ;)

Jura - moj adres ne dom i ne ulica a

Nordre Strandvej 95,
3150 Hellebæk,
Denmark

Pishyte pisjma, dorogie chitateli!

Adrian - mani patiesībā visvairāk nogalināja ka ir nepieciešams all-hands meeting par to, kā izdekorēt durvis.... bet varbūt tas tikai man tā.

Garsh said...

Man liekas, ka Tu vienkārši nemāki vairs smailijus zīmēt ;)

vanags said...

Beatings will continue until morale improves.

Anonymous said...

http://dilbert.com/dyn/str_strip/000000000/00000000/0000000/100000/30000/2000/400/132444/132444.strip.zoom.gif