Wednesday, April 24, 2013

mācamies vietējos tikumus

Tas gan attiecas ne tikai uz Namībiju - mūsu studenti mums māca "african ways" :)

Meitenes atteicās man atjaunot dredus. Kā jau minēju, Angolā šī frizūra netiek piekopta.. Līdz ar to tiku pie Angolai tipiskajām bizītēm.. :)


Spaini uz galvas gan vēl nemāku nēsāt. Bet Filipiņš mācās ar malkas saišķi! :)


Vispār mūsu skolēni nebeidz mūs pārsteigt visos iespējamos veidos. Vienam vakaram Filips nopirka maisu ar cepumiem, kurš bija vairāk kā pietiekoši priekš visiem. Tomēr mūsu studenti iemanījās par to sakauties īpaši bērnišķīgā veidā - kuram tika vairāk?! Josefina man pēc tam stāstīja, ka tas esot normāli - ar Angolāņiem nevarot kā ar draugiem. Viņiem esot cepumi jāizdala; ja kaut ko grib panākt, tad jābūt gatavam sodīt. Mēs tomēr viņiem stāstam, ka mēs tā nedarīsim un mēģināsim savādāk.. Kā ar pieaugušiem cilvēkiem :) Redzēs, kas sanāks.. :)

6 comments:

Aija said...

Laumiņ, frizūra tev ir ļoooooti skaista!
Un vispār nebūtu nemaz slikti izmantot izdevību un pavingrināties ar to krūzi uz galvas. Atbrauksi mājās īpaši gracioza meitene ;)

Sandra said...

Cik ilgi un cik rokas tā frizūra prasīja?

Lauma said...

Divas Joaquinas un apmēram 5 stundas. Viņas ir nereāli ātras! :)

Garsh said...

A kāpēc Jūs domajat, ka sakauties kuram vairāk cepumu, ir bērnišķīgi? Domā, ka Latvijā tā nevarētu? Nu ja ne par cepumiem, tad par alu točna var. Man liekas, ka Jūs mēģinat no nabaga moriem uztaisīt vairāk kā statistiki vidēju eiropieti. Vai Dānijā šitāds muļķības Jums samācija?

kaza said...

Filipam ar savām 3 bizītēm neskauž Laumiņas "pārpilnības rags" ?

Vienkārši Marija said...

Tik superīga Laumiņai pričene, ka pat palma aiz sajūsmas nogāzusies garšļauku !