Monday, December 10, 2012

Angolā vasara, skolēniem sākas brīvdienas

Mūsu topošo skolotāju skola gan ir 24/7 režīmā ar mazām nedēļiņu brīvdienām pa vidu (Ziemassvētkos, utaml), bet visā pārējā Angolā sākas vasaras brīvdienas. Skola atsāksies februārī.

Mūsu skolai blakus ir arodskola, kurā strādās Cadija. Ar visu mūsu kavēšanos, viņai sanāca ierasties vairāk vai mazāk uz pēdējo skolas dienu un lielo ballīti.  Mēs arī nelaidām garām iespēju aiziet pasvinēt, paskatīties un pamieloties :)


Ballīte jauniešiem bija pamatīga - no kādiem desmitiem rītā līdz pat vēlai pēcpusdienai ar priekšnesumiem, dančiem un mūziku. DJ veikumu varēja dzirdēt kāda kilometra rādiusā :) Lai nu vai ko, bet priecāties un ballēties cilvēki te māk. :)


Visā garumā un krāšņumā gan mēs nedabūjām piedalīties, jo mūsu skolēniem strauji tuvojas Angļu valodas eksāmens. Līdz ar to no darbiem tikām vaļā tikai pēcpusdienā un pasākumam pievienojāmies ar pamatīgu nokavēšanos. Par spīti šai kavēšanai ļoti ātri tikām nosēdināti goda vietās, pirmajās rindās... Paslēpties mums te ir grūti un pie uzmanības jāpierod..


5 comments:

Unknown said...

Smaids sejaa :) Viss kaartiibaa :)

Garsh said...

kā redzu tad Filips kā alfa-male ir pirmajā rindā un Lauma kā sieviete (lai gan goda viesis) - otrajā :D nice :)

Lauma said...

Kaut kāds punkts Tev ir, Priedīt.. :D :D

Filips said...

Patiesībā vietējie ir pārsteidzoši toleranti pret pretējo dzimumu. Protams, smagumus pārsvarā nēsā sievietes (uz galvas), bet nav arī tā kā pie arābiem... Imo.

Aija said...

Tu tomēr esi mēģinājusi paslēpties :)