Saturday, November 26, 2011

Ja lēmums reiz ir pieņemts...

... tad cik grūti ir pie tā pieturēties?

Patreizējā "mākslinieku" sabiedrībā tas ir nenormāli grūti. Visiem gribās pēdējo vārdu un, ja to nesanāk dot kopējas tikšanās laikā, tad tas izspruks kaut kad vēlāk.

Pagājušajā nedēļā atkal ar to saskārāmies. Plāns pāris brīvākām dienām nākošās nedēļas sākumā tika izrunāts kopējā tikšanās reizē un tad vēl divas dienas pa kaktiem aprunāts un radīts haoss par mainam vai nemainam sākotnējo lēmumu, kurš sākumā (un arī beigās) visiem patika.

Mums cilvēki nepārtraukti stāsta, ka pie šādām lietām jāpierod, Āfrikā būšot vēl trakāk. Varbūt. Tikai man nepatīk, ka šeit tas tiek izmantots kā attaisnojums jebkurai organizēšanās kļūdai. Neviens nevēlas no kļūdām mācīties, citiem pie tām vienkārši jāpierod. Nevar saprast, vai tā ir Dāņu un vietējās skolotāju sabiedrības problēma vai Āfrikas kultūras iespaids uz viņiem (kā nekā visi no šejienes vadītājiem ir tur savu laiku pavadījuši).

4 comments:

vanags said...

Tu runā kā cilvēks, kas nekad nav sekojis līdzi politikai.

Anonymous said...

Sveiciens jums abiem. Es te tā šodien palasījos un tīri vai reizēm skumji palika. Lai jums daudz izturības!

Vienkārši Marija said...

Turieties tikpat braši kā līdz šim un neaizmirstiet,ka jūs gaidām uz Ziemassvētkiem ciemos !

Lauma said...

Nav jau nav tik traki & nav arī viss slikti :) Patiesībā iet tīri jautri. Tikai tās haotiskās un priekš mums/manis mazāk saprotamās lietas ir tās, par kurām interesanti rakstīt.

Jā, drīz jau gatavojamies apciemot mājas & pēc iespējas vairāk visus satikt! :)