Tuesday, November 22, 2011

Vētras laikā blogā klusums

Jeb mums te bija kultūras nedēļa :) Jau no iepriekšējiem rakstiem varbūt variet nojaust, kādēļ es tā par vētru vai kaut ko tamlīdzīgi haotisku.

Šejienes skolām gadā ir vairāki kopēji lielie notikumi - Olimpiskās spēles (bija septembrī), rudens koncerts (tagad) un vasaras teātris (tas vēl priekšā). Un tad vēl, kā jau droši vien ir izveidojies priekšstats no mūsu iepriekšējiem rakstiem, šejienes skolām ir tradīcija lietas darīt steigā un haosā un beigās ļoti lepoties, ka kaut kas no šī haosa tomēr ir sanācis. Uz to protams var skatīties no visādām pusēm; mūsu vidū arvien biežāk par to pasmejamies. Reizēm gan žēl par to, kāds "mesidžs" tiek sūtīts šejienes jau tā ne tik stabilajiem skolēniem..

Bet neko, nedēļas laikā uztapa uz Grenlandes pasaku par okeāna māti balstīts priekšnesums, kas metaforiski tika savilkts ar okeāna piesārņošanas tēmu. Dziesmas, dejas, dzejoļi, fona video un krāsaini tērpi. Te dažas bildes no sagatavošanās.


Un dažas bildes no pirmās uzstāšanās vecāku priekšā. Viņi viesojās pie mums šo sestdien. Bet rītdien lielais priekšnesums citu skolu un skatītāju priekšā.


4 comments:

Garsh said...

Nāriņu tērpiem ir neprecizitāte - augšdaļai jābūt plikai.

Filips said...

Es par to pašu, ka briesmīgi kautrīgas mums tās nāras...

kaza said...

vai jūras vilku ansamblī Filips arī spēlē?

Lauma said...

Filips bija zemūdens korī :)