Friday, February 15, 2013

viss nomainījās...

Mūsu skolā paralēli mācās 3 komandas
  • 2011 gads, kurš patreiz atrodas skološanas praksē.
  • 2012 gads, ar kuriem mēs strādājam(ām).
  • 2013 gads, kuri tikko februārī uzsāka. Viņu programma pamatīgi atšķiras no iepriekšējo gadu programmas.
Kaut kad janvārī mūs sadalīja - Ewinka strādās ar 2013 gadu; es un Filips ar 2012 gada komandu. Pirms pāris dienām viss nomainījās...

Kaut kā 2013 gada profesori nespēja tikt galā ar jauno programmu.. Daudzi no viņiem ir pavisam jauniņi, kuriem izlaidums bija tikai janvārī.. Viņi nespēja pavilkt ideju par strādāšanu.. :) Un citiem citas problēmas.. Beigu beigās daļa no palikušajiem pasniedzējiem labprātāk izvēlas veco programmu un mēs tikām pārcelti uz 2013 gada komandu.

Kas tad tur tik savādāks? Lielais savādākais jaunums ir tas, ka šī komanda 1. aprīlī dosies četru mēnešu ceļojumā uz Angolas kaimiņvalstīm (to arī daudzi vietējie pasniedzēji īsti nespēj pavilkt..). Kad sākumā netikām šajā programmā, mazliet pabēdājāmies, ka netiksim paceļot. A tagad.. Tagad bišķiņ par to stresojam :)

Tā riktīgi jaunajā komandā sāksim strādāt tikai ar nākošo nedēļu. Tad jau redzēs, kāda tad tā ceļojuma programma būs.. Visvairāk satrauc visikdienišķākās lietas - ēšana, gulēšana... Nezinam, vai mums būs elektrība, internets - droši, ka nē..

Skatoties uz visu no gaišās puses - cerams nekas tālāk nemainīsies, jo paceļot patiešām gribās! :)

5 comments:

Garsh said...

tad jau apr-aug pie jums nevarēs doties ciemā :)

kaza said...

kur tad tieši būs jābrauc un kādēļ?

Filips said...

Brauciens ir jaunās programmas svarīga sastāvdaļa - studenti 4 mēnešus ceļo apkārt pa Āfriku un skatās, kas kur notiek un kas kā dzīvo.
Kur tieši brauksim - to šobrīd studenti lemj blakus zālē.
Katrs autobuss droši vien izvēlēsies savu maršrutu.

Mēs ar Laumu gan esam izkarojuši iespēju braukt vienā busā.

Vienkārši Marija said...

Nu,rādās, beidzot būs radusies iespēja uzkrāt jaunus iespaidus, tuvplānā ieraudzīt Afriku,tikties ar cilvēkiem utt. Neko nepalaidiet interesantu garām,krājiet pa kripatiņai. Tas viss noderēs. Es katru dienu par jums piedomāju...

Aija said...

Super! Tas tak labāk nekā dzīvot tikai vienā miestā!