Thursday, September 27, 2012

pāris soļi atpakaļ

Mēs esam atgriezušies Dānijā. Visiem zināmi negribīga bija šī atgriešanās, bet tomēr iemesls labs - cerība šeit ātri dabūt vīzas un doties tālākos ceļos.

Tomēr Dānija mūs sagaidīja ar vairākiem nepatīkamiem pārsteigumiem. Viens no tiem ir lietus ;) Otrs ir tas, ka dokumenti no Angolas atkal satur kļūdu. Šoreiz tikai vienu, bet tomēr...

Dokumenta labošanai tagad, pēc vēlēšanām, nevajadzētu aizņemt tik daudz laika. Bet bišķiņ jāpagaida mums te būs - gan dokumentu izlabošanu, gan pēc tam vīzas.. Šeit arī vēl viens nepatīkamais pārsteigums, ka mūsu bijušajā skolā šajā gaidīšanā mūs īpaši sirsnīgi neviens nevēlas atbalstīt. Viņiem tagad jauna dzīve, jaunas problēmas. Ārā jau gluži nemeta, bet tomēr.. Mēģināsim pagaidām padzīvoties pie mūsu iepriekš Dānijā palikušās komandas biedrenes Ewinkas; viņas draugu Kopenhāgenas dzīvoklītī. Būs pašauri, bet daudz draudzīgāk.

Vai mums vēl ir pacietība spert nākamos soļus uz priekšu? Vēl ir. Vai ilgi? Domāju, ka nē... Vēl pāris soļi atpakaļ, un es arī varētu atzīt vēlmi atgriezties mājās...

2 comments:

vanags said...

Ē, tad jau mums atkal būs kvorums :)

kaza said...

Jūs tak mūs neatstāsiet bez OTRĀS un GALVENĀS piedzīvojumu sērijas. Tas vairs nebūtu godīgi.Un tik daudz izturējuši vaita nieka pēdējā klupakmeņa dēļ muksiet krūmos?