Monday, September 23, 2013

pārkvalificējušies

Tā teikt, starp citu jau kādas pāris nedēļas cīnamies ar pēdējo uzdevumu. Vairs neesam mazu studentu grupiņu, ar kurām kopā arī ceļojām, skolotāji, bet gan Angļu valodas skolotāji visai skolai. Panika iestājās, kad direktors saprata, ka drīz brauksim prom un gada beigās visiem jābūt nokārtotam Angļu valodas eksāmenam, un nemaz ar tā tik ļoti ceļojuma laikā visi Angļu valodu neiemācījās, nerunājot par palikušajiem..

Eksāmens būs jau nākošnedēļ. Visiem - 2012 un 2013 gada studentiem. Visi tad pēdējās nedēļas cīnamies. Ja šitā būtu cīnījušies visu gadu, tad jau kaut kas droši vien sanāktu.. Tagad sanāks tikai dažiem.. :) Bet nu par dažiem atkal nav nemazāko šaubu, cepuri nost. Neskatoties uz mācīšanās paradumiem un neradumiem, Angļu valodu šajā vidē iemācīties ir īpaši grūti..

4 comments:

kaza said...

tātad pārbraukuši varēsiet izvēlēties ko tālāk darīt - turpināt programmēt, vadīt angļu vai portugāļu valodu kursus, āfrikāņu deju pulciņus ...vai audzēt...cāļus? :)

Vienkārši Marija said...

Tēvuzeme gaidīt gaida jūs atgriežamies mājās.Darba roku trūkst,arī demogrāfiskā aina zem katras kritikas!

Lelde said...

Jā, gaidam, gaidam! Jūs jau arī skaitat dienas? Mēs arī labprāt pieteiktos uz jūsu darba rokām, jo var sanākt tā, ka mums būs jums uz kādu neilgu laiku jāprasa naktsmājas vai arī jāaicina uz dzīvokļa remonta talku :)

Filips said...

Darba rokas būs, bet gribu iepriekš visus brīdināt, ka atvedīsim arī Āfrikas darba kultūru... ;)