Friday, April 13, 2012

Jāparanto.

Tā ir, ka par blogu visbiežāk atceros, kad "viss ir slikti". Labi, ka ir vieta, kur publiski izlādēties :)

Mūsu skolā dažādu iemeslu dēļ ir pamainījusies vadības struktūra. Cilvēki tie paši, tikai uzdevumi katram citi. Līdz ar to esam dabūjuši arī jaunu "priekšnieci" - no Carstena nomainījāmies uz direktori Metti.

Visi viņi jauki cilvēki. Kamēr ar viņiem nav jāstrādā kopā. Vai precīzāk.. Ja vien viņi gribētu strādāt ar mums kopā, nevis atsevišķi dodot mums norādes pavēles formā. Mettes pirmā pavēle: Mums vajag Jūs šeit bišķiņ ilgāk, tādēļ uz Angolu brauksiet ne ātrāk kā pēc 5. augusta. Deal with it!

Ko lai saka.. Esmu nikna kā pūķis & neuzskatu, ka šī "saruna" ir beigusies. Ja ir nepieciešamība, tad to var risināt visādi. Bet ne caur pavēlēm, it īpaši ja ir vēlme pēc labas sadarbības... Nez, vai viņa te ir un vai viņu te ir pamats veidot..?

2 comments:

vanags said...

Emm... Vai tad priekšnieka definīcijā neietilpst rīkojumu došana?

Lauma said...

Savā ziņā jā. Vairāk rantoju par veidu, kā to dara. Un rīkojumiem arī ir zināmas robežas. Piemēram brīdī, kad ir beidzies līgums (mūsējas beidzas 31. jūlijā), rīkojumam būtu jāpārvēršās par vismaz diskusiju ar iespējām kā radušos situāciju risināt. Jo, kaut arī nevienam negribās par to domāt, ir vairākas iespējas...