Saturday, February 11, 2012

atkal jauns sākums..?

Nu tad tā. Mums ir jauni DIi un mums ir jauni DI skolotāji. Visi runā, ka nu viss būs savādāk. Nevar tik īsti saprast, kas un kā.. :)

Par visu īsumā un pēc kārtas.

Skaita ziņā jaunā februāra komanda ir krietni mazāka, nekā mēs bijām sākumā (patiesībā arī mazāka, nekā mēs tagad). Viņi ir četri un godīgi sadalīti pa mūsu divām skolām. Boserupas skolā ir palikusi Agne no Lietuvas un Tomaš no Slovākijas, uz Hellebaeku ir atsūtīti Ēvalds no Latvijas un Arkadiuš no Polijas. Sīkāki apraksti gan jau sekos ar laiku. Pagaidām mūsu starpā par viskautko baumojam. Kādi viņi, kas viņi, kurš nu izturēs, kurš ne..? Nu tieši tāpat kā sākumā par mūsu komandu :) Grūti noticēt, ka visi varētu palikt, skatoties uz mūsu komandas gandrīz 50% aizbraukušajiem..

Otrie jaunumi ir mūsu skolotāji. Kopš Jaroslavs ir aizbraucis, ir atklājušies daudzi brīnumi par to, cik daudz viņš ar mums kopā nav izdarījis pirmajā pusgadā. Tagad grožus savās rokās plāno ņemt pāris Boserupas skolas skolotāji. Nav jau tā, ka visas pirmā pusgada mācības bija galīgi garām. Kā jau iepriekš rakstīts, šis tas bija interesanti. Tomēr mans patreizējais viedoklis grozās ap "sliktāk diez vai būs".. Filips gan arī pareizi izteicās - darīt bullshitu var būt sliktāk, nekā nedarīt neko...

No comments: