Monday, November 5, 2012

"atgriežamies" mājās

Kaut kad iepriekš tepat par to ironiski pasmaidīju, nu tas ir nonācis līdz faktam - jau šīs nedēļas vidū uz nezināmu laiku atgriezīsimies Latvijā...

Pagaidām visi mums piedāvātie darbi Dānijā apdarīti. Kaut ko jau varētu sadomāt, bet, tīri tā, lai nepaliktu garlaicīgi, nolēmām bišķiņ pamainīt "gaidīšanas vidi". Gaidītāji esam četri, bet uz Latviju brauksim trijatā. Ewinka, kaut arī ieinteresēta mūsu plānos, nolēma palikt savā Kopenhāgenas darba vietā, kuru viņa atrada, kamēr mēs bijām Portugālē. Savukārt mūsu Portugāles biedre Cadija izklausās ieinteresēta apciemot Latviju, ja jau tāda izdevība ir pavīdējusi.

Uz cik ilgu laiku..? Vīzu solījumi no Angolas vēstniecības Stokholmā ir tikpat miglaini, kā agrāk - varbūt rītdien, varbūt pēc mēneša, varbūt pēc diviem... Vēstniecība gaida atbildi no Angolas imigrācijas ierēdņiem, kurus savukārt mēģina bakstīt mūsu Angolas kolēģi. Viss lēnām notiekot, bet īstais Senhor, kas to visu varētu paātrināt, vēl nav atradies.. Tā arī nav skaidrs, cik tad ilga būs mūsu "atgriešanās" mājās.

1 comment:

Unknown said...

Jē, Laumiņ, gaidīšu zvanu :)